Workshop

Zwangerschapsyoga

Workshop ‘Zwangerschapsyoga’

Wat?

Een workshop om alles te leren rond zwangerschapsyoga.

Waar?

Sportcomplex Kessel-Lo (Zaal B).

Wanneer?

Zaterdag 19 maart 14u-15u30.

Kostprijs?

€20

Zwangerschapsyoga

 

Je bent zwanger! Proficiat.

Zwangerschapsyoga heeft tal van voordelen voor jou en je baby:

 

  • Het helpt om je lichaam optimaal klaar te maken zodat je sterk en flexibel bent voor de geboorte
  • Het helpt met zwangerschapsongemakken zoals rugpijn, sciatica en meer
  • Je leert relaxatie- en ontspanningstechnieken die je zal kunnen toepassen naar aanleiding van de bevalling toe en tijdens
  • De Yoga-houdingen zorgen ervoor dat je baby goed kan bewegen en zo de optimale foetale positie kan vinden

 

Tijdens deze workshop overlopen we wat yoga tijdens je zwangerschap kan betekenen. We doen samen een (laagdrempelige) prenatale yogales waarin we de houdingen beoefenen die het beste zijn om regelmatig te doen tijdens de zwangerschap om je lichaam voor te bereiden voor de bevalling, en ook om je de dosis ontspanning en self-care te geven die je waarschijnlijk nodig hebt!

 

De voordelen van de houdingen worden toegelicht en je krijgt ook een lijst houdingen mee die je thuis zelf kan beoefenen. De echte voordelen van zwangerschapsyoga kan je namelijk bereiken met regelmaat!

 

Iedereen is welkom in deze workshop. Weet je nog maar pas dat je zwanger bent, of ben je al in je 2e of 3e trimester: het is nooit te vroeg of te laat om met zwangerschapsyoga te beginnen. Zolang je goedkeuring hebt van je dokter is zwangerschapsyoga  ten zeerste aangeraden. Ervaring in yoga is ook niet nodig.

 

Na de workshop ben je altijd welkom om binnen te springen in één van onze pre- (en/of post)natale yoga sessies. Als je al benieuwd bent naar onze yogalessen of de datum van deze workshop past je niet, neem dan zeker een kijkje op ons uurrooster en volg gerust al een les mee.

 

 

 

 

Schrijf je hier in voor de workshop ‘Zwangerschapsyoga’ op 19 maart 2022