fbpx

Locaties

Online

Zin om een online les met ons te volgen?

Online lessen zijn perfect voor wanneer je thuis werkt en doorheen de dag een opkikkertje nodig hebt, of wanneer je ’s avonds niet weg kan met je kinderen maar wel tijd vrij kan maken voor een activiteit voor jezelf. Onze ochtendlessen zijn ook fijn om van thuis uit je dag mee te beginnen.

 

Wat je reden ook moge zijn, niets is zo gemakkelijk als thuis gewoon je matje uitrollen en meteen een les kunnen meevolgen!

 

Onze online lessen vinden plaats via Zoom.

Vooraleer je aan een online les deelneemt, installeer je dus best het programma Zoom alvast op je computer.

Dit is heel simpel: surf naar https://zoom.us/ en maak een gratis account aan.

 

2 uur voor de aanvang van de les ontvang je een email met een Zoom link om de les te volgen. Wanneer je op de link klikt, start de Zoom Meeting automatisch. Je zal je lesgever dan zien verschijnen op het scherm en de les kan beginnen!

Live

Zin om een live les met ons te volgen?

Een live les volgen is perfect voor als je even weg wilt van je dagelijkse beslommeringen en omgeving, en in een fijne ruimte terug kan thuiskomen naar jezelf.

 

Alle groepslessen gaan door in de tuinstudio van onze multidisciplinaire praktijk Adfysio, Diestsesteenweg 178 in Kessel-Lo. Enkel de kinderyogalessen gaan door in het Sportcomplex van Kessel-Lo, Stadionlaan 4, zaal A. De exacte locatie kan je ook zien wanneer je een les reserveert op Clubplanner.

 

Alle materiaal is aanwezig. Gelieve op tijd te komen voor de les zodat we tijdig kunnen starten.

Parking

In de omliggende straten van de praktijk Adfysio kan je parkeren met parkeerschijf.

Daarnaast is er ook een parking aan Iris Tennisclub Kessel-Lo, op 3 minuten loopafstand van Adfysio.

Aan het Sportcomplex van Kessel-Lo is er ook een grote parking voorzien.