Privé les

Privélessen

 

Wij bieden zowel individuele privélessen yoga, pilates en core stability aan (één op één) als groepslessen op aanvraag.

 

 

Groepslessen op aanvraag

 

Wil je graag een yoga- , pilates- of core stabilityles als teambuilding, vrijgezellenactiviteit, bedrijfsactiviteit of dergelijke?

In samenspraak stellen we iets samen op maat van jouw activiteit. Dit kan een les zijn of een workshop, gegeven bij ons in de studio, op verplaatsing of online.

Contacteer ons hiervoor vrijblijvend via het contactformulier onderaan of mail ons.

 

 

Individuele privéles of privéles in een klein groepje

 

Er kunnen verschillende redenen zijn om een privé yoga- of pilatesles te boeken:

 

  • Je wilt dieper ingaan op de houdingen en/of op een bepaald aspect van yoga, pilates of core stability (ademhaling, meditatie, houding, core)
  • Je wilt de houdingen vanaf het begin graag correct aanleren en met individuele begeleiding in een veilige en professionele ruimte
  • Je volgt liever geen groepslessen
  • Je hebt een bepaalde aandoening of hebt een specifieke beperking of probleem waardoor een les op maat handiger is
  • Je wilt specifieke doelstellingen bereiken die in de groepslessen misschien niet of, naar jouw mening, niet voldoende aan bod komen

 

Tijdens een privéles bekijken wij samen met jou wat je graag wilt bereiken, waarna wij een les voorzien op maat, op basis van jouw behoeften.

 

Een privé les kan interessant zijn voor zowel beginners als gevorderden. Indien het gaat om een yogales kies jij zelf welke stijl (Yin, Yin Yang, Hatha, Vinyasa, Beginner, Nidra, Restorative yoga, meditatie, ademhalingstechnieken, stressmanagementoefeningen ) of kunnen we dit in overeenkomst bepalen o.b.v. jouw noden. Indien het gaat om een pilatesles, mag je zelf aangeven welk niveau je graag beoefent (beginners, gevorderden, alle niveaus, …)

 

Eén les of meerdere 

De hoeveelheid lessen en de regelmaat ervan beslis jij zelf. Dit kan eenmalig zijn, enkele keren of regelmatig zoals wekelijks, tweewekelijks of maandelijks.

 

Locatie

Alle privélessen vinden plaats in Adfysio. Indien graag op verplaatsing of online mag er vrijblijvend een e-mail gestuurd worden en bekijken we de mogelijkheden.

 

Als je reeds klant bent bij ons, kan je opmerken dat er in ons reservatiesysteem soms een ‘Privéles’ is ingepland in het lessenrooster.
Dit betekent dat er op dat moment een privéles kan ingepland worden. Als je graag een privéles wenst op dat moment, of als je er één wenst op een ander moment, stuur dan een e-mail naar groepslessen@adfysio.be of vul onderstaand contactformulier in. Vermeld ook even je telefoon nummer.

 

Een unieke les, op maat gemaakt

Via e-mail of telefonisch overlopen we dan even de volgende vragen samen:

 

  • Welke soort (stijl) les wil je graag volgen?
  • Wat is voor jou het doel van de les? Wat wil je graag bereiken? Waar wil je aan werken?
  • Heb je lichamelijke klachten waar de lesgever van op de hoogte moet zijn?

 

Op basis van deze informatie bereidt de lesgever dan een les voor die op maat gemaakt is voor jou!

Aangezien we deze informatie graag even samen willen overlopen vooraleer we starten, kan de eerste privéles slechts 2 werkdagen op voorhand ingepland worden.

 

Tarieven

Een overzicht van onze tarieven voor een privéles privé of online kan je hier terugvinden. Indien je graag een kortere of langere les wenst, live of online, is dit ook mogelijk.