fbpx

Privé les

Privélessen

 

Wij bieden zowel individuele privélessen Yoga en Pilates aan (één op één) als groepslessen op aanvraag.

 

 

Groepslessen op aanvraag

 

Wil je graag een Yoga- of Pilatesles als teambuilding, vrijgezellenactiviteit, bedrijfsactiviteit of dergelijke?

In samenspraak stellen we iets samen op maat van jouw activiteit. Dit kan een les zijn of een workshop, gegeven bij ons in de studio, op verplaatsing of online.

Contacteer ons hiervoor vrijblijvend via het contactformulier onderaan.

 

 

Individuele privéles of privéles in een klein groepje

 

Er kunnen verschillende redenen zijn om een privé yoga- of pilatesles te boeken:

 

 • Je wilt dieper ingaan op de houdingen en/of op een bepaald aspect van Yoga of Pilates (ademhaling, meditatie, houding, core)
 • Je wilt de houdingen vanaf het begin graag correct aanleren en met individuele begeleiding in een veilige en professionele ruimte
 • Je volgt liever geen groepslessen
 • Je hebt een bepaalde aandoening of hebt een specifieke beperking of probleem waardoor een yoga- of pilatesles op maat handiger is
 • Je wilt specifieke doelstellingen bereiken die in de groepslessen misschien niet of, naar jouw mening, niet voldoende aan bod komen

 

Tijdens een privéles bekijken wij samen met jou wat je graag wilt bereiken, waarna wij een yoga- of pilatesles voorzien op maat, op basis van jouw behoeften.

 

Een privé les kan interessant zijn voor zowel beginners als gevorderden. Indien het gaat om een yogales kies jij zelf welke stijl (Yin, Hatha, Vinyasa, Beginner, Nidra) of kunnen we dit in overeenkomst bepalen o.b.v. jouw noden. Indien het gaat om een pilatesles, mag je zelf aangeven welk niveau je graag beoefent (beginners, gevorderden,…)

 

Eén les of meerdere 

De hoeveelheid lessen en de regelmaat ervan beslis jij zelf. Dit kan eenmalig zijn, enkele keren of regelmatig zoals wekelijks, tweewekelijks of maandelijks.

 

Locatie

Alle privélessen vinden plaats in Adfysio. Indien graag op verplaatsing of online mag er vrijblijvend een e-mail gestuurd worden en bekijken we de mogelijkheden.

 

Als je reeds klant bent bij ons, kan je opmerken dat er in ons reservatiesysteem soms een ‘Privéles’ is ingepland in het lessenrooster.
Dit betekent dat er op dat moment een privéles kan ingepland worden. Als je graag een privéles wenst op dat moment, of als je er één wenst op een ander moment, stuur dan een e-mail naar groepslessen@adfysio.be of vul onderstaand contactformulier in. Vermeld ook even je telefoon nummer.

 

Een unieke les, op maat gemaakt

Via e-mail of telefonisch overlopen we dan even de volgende vragen samen:

 

 • Welke soort (stijl) les wil je graag volgen?
 • Wat is voor jou het doel van de les? Wat wil je graag bereiken? Waar wil je aan werken?
 • Heb je lichamelijke klachten waar de lesgever van op de hoogte moet zijn?

 

Op basis van deze informatie bereidt de lesgever dan een les voor die op maat gemaakt is voor jou!

Aangezien we deze informatie graag even samen willen overlopen vooraleer we starten, kan de eerste privéles slechts 2 werkdagen op voorhand ingepland worden.

 

Tarieven

Privéles live

 • Privé yoga of pilates live 60 min één beurt: €65
 • Prijs 1 persoon extra (tot een groep van 5 personen) één beurt live: €20
 • 5-beurtenkaart individuele privéles live: €300
 • 10-beurtenkaart individuele privéles live: €580

 

Privéles online

 • Online privéles 60 min: €40
 • Online privéles 30 min: €25

 

Indien je graag een kortere of langere les wenst, live of online, is dit ook mogelijk.

 

Inschrijven voor een privéles

Stuur een mailtje naar info@groepslessen.be indien je interesse hebt in een privéles en we helpen jou graag verder om iets samen te stellen op maat.

Vermeld ook even jouw tel. nr.

 

De lesgevers

Wanneer je een privéles boekt, zal je afhankelijk van de stijl les krijgen van Els of van Olivia.

 

Bij Els kan je terecht voor Pilates (beginners/gevorderden/open level),  Soft Pilates, Yogalates, Relax Yin yoga, Gentle Hatha Yoga en Yoga Nidra (yoga for good sleep).

Bij Olivia kan je terecht voor Dynamische Hatha Yoga, Gentle Hatha Yoga, Intensive Vinyasa Yoga, Yoga voor beginners, Zwangerschapsyoga en Postnatale yoga.