FAQ

Hoe boek ik een les?

Stap 1:

Registreer via adfysio.clubplanner.be

Stap 2:

Koop een beurtenkaart of een losse beurt naar keuze in onze webshop

Stap 3:

Ga naar Adfysio Planning en kies een les naar keuze
Online beurtenkaarten geven enkel toegang tot online lessen, met een live beurtenkaart kan je enkel live lessen volgen

Stap 4:

Jouw les is geboekt
Bekijk het overzicht van je boekingen bij "Mijn Reservaties". Annuleren kan tot 3u op voorhand via Mijn Reservaties

Stap 1:

Registreer via adfysio.clubplanner.be

Stap 2:

Koop een beurtenkaart of een losse beurt naar keuze in onze webshop

Stap 3:

Ga naar Adfysio Planning en kies een les naar keuze
Online beurtenkaarten geven enkel toegang tot online lessen, met een live beurtenkaart kan je enkel live lessen volgen

Stap 4:

Jouw les is geboekt
Bekijk het overzicht van je boekingen bij "Mijn Reservaties". Annuleren kan tot 3u op voorhand via Mijn Reservaties

Wat als ik niet op tijd in de groepsles kan zijn?

Je kan tot 24u op voorhand annuleren via ‘Mijn Reservaties’ en dan krijg je je beurt terug. Zo krijgen diegenen die op de reservelijst staan voor een les nog kans om zich in te schrijven. ‘Mijn reservaties’ kan je vinden op je Clubplanner account als je inlogt op de browser of via de app van My Clubplanner die je gratis kan downloaden en installeren op je smartphone. Dit is een aanrader trouwens om snel te kunnen reserveren en/of annuleren.

Heb je niet minimaal 24u op voorhand geannuleerd? Dan ben je jammer genoeg je beurt kwijt. Behalve als je een doktersattest kan voorleggen en mailen naar groepslessen@adfysio.be

Wat doe ik bij aankomst in Adfysio en bij het begin van de les?

Wanneer je aankomt bij Adfysio en je bent nog te vroeg, zet je dan nog even in de wachtzaal. Vijf minuten voor je les begint, loop je door de gang naar achter, naar de tuin die leidt naar de studio. Weet je de weg niet, spreek gerust een van de collega’s aan.

Gelieve steeds op tijd te komen naar de les. Het is niet aangenaam een les te moeten onderbreken voor iemand die te laat komt.

Bij aankomst in de studio vragen we je schoenen uit te doen en deze in of op de kastjes te zetten die links en rechts aan de muur hangen als je binnenkomt. Ook je jas en eventueel tas mag je hierop of hierin zetten, zo houden we de vloer proper en vrij voor de matten. Alvast bedankt.

Hoe lang zijn mijn beurten geldig?

Je vindt de status van jouw beurtenkaarten terug via ‘Mijn Profiel’ in je clubplanner account. Je kan dit na inloggen raadplegen via de browser of via de app van My Clubplanner die je gratis kan downloaden en installeren op je smartphone. Standaard hanteren wij de volgende geldigheidstermijnen:

Live & online

  • 1 losse beurt: € 15 – 2 weken geldig
  • 5-beurtenkaart: € 72,5 – 7 weken geldig
  • 10-beurtenkaart: € 142,5 – 12 weken geldig
  • 20-beurtenkaart: € 280 – 20 weken geldig
  • 50-beurtenkaart: € 650 – 40 weken geldig

Hoe boek ik een workshop?

Voor een workshop te reserveren, surf je best naar www.pilatesleuven.be/workshops.

Selecteer je workshop en klik op de knop ‘schrijf me in’.

Hoe gebeurt de levering van mijn aankopen via jullie webshop?

Naast losse beurten en beurtenkaarten kan je ook allerlei andere dingen zoals sportmateriaal en supplementen kopen in onze webshop. Na aankoop ontvang je een aankoopbevestiging via e-mail. We brengen je op de hoogte wanneer je bestelling klaarligt. Je kan dan je pakje in onze studio komen afhalen. Toon hierbij even jouw emailbevestiging.

Help! Ik weet niet welke les te kiezen!

Op onze website staat uitleg over elke soort yoga, pilates en core stability les. Kan je nog niet kiezen, geen nood, neem gerust even contact met ons op via groepslessen@adfysio.be. Een van onze lesgevers geeft je met plezier meer informatie over de verschillende lessen en stijlen, rekening houdende met jouw voorkeuren en behoeftes.

Kan ik met mijn account 2 reserveringen maken voor een les, en dus mijn partner/zoon/dochter/... meenemen?

Ja, dit kan! Kom je met twee, reserveer dan twee plekjes op jouw naam.

Hoe kan ik zien hoeveel beurten ik nog over heb?

Als je op de website surft, klik je rechtsboven op je naam en dan op ‘profiel weergeven’. Daar zal je kunnen zien hoeveel beurten je nog over hebt.

Als je via de app (My Clubplanner) komt, klik je op je dashboard rechtsboven op je initialen. Daar zal je je overige beurten kunnen terugvinden.

Verkopen jullie cadeaubonnen?

Ja: je kan deze aankopen via onze webshop. Beneden links onder zie je een icoontje van een cadeautje staan: dat zijn onze cadeaubonnen!

Wanneer je een cadeaubon aankoopt, ontvang je via e-mail een code. Deze code kan je doorgeven aan de ontvanger van je cadeau, en zij kunnen deze dan gebruiken in onze webshop. De code wordt dan ingevuld bij het afrekenscherm onder ‘kortingscode’.

Het is natuurlijk ook wel fijn om een fysieke cadeaubon af te kunnen geven. Daarom sturen wij jou ook sowieso via e-mail een digitale versie van de cadeaubon op, die je dan zelf kan afprinten en kan afgeven aan de gelukkige. Deze ontvang je binnen de 2 werkdagen na je aankoop.

Worden er ook lessen buiten gegeven?

Als het mooi weer is en de les vindt normaal gezien plaats in de studio, is het zeker mogelijk dat in samenspraak met de lesgever en alle deelnemers de les buiten in de tuin van Adfysio kan worden gegeven.

Bieden jullie ook privélessen aan of andere lessen op maat?

Je kan bij ons ook terecht voor privélessen. Meer info daarover vind je hier.

Geven jullie ook online lessen?

Je kan een aantal live lessen online meevolgen. Dit geldt niet voor alle lessen. Enkel de lessen waar een icoontje van een camera bijstaat op het lessenrooster kunnen online gevolgd worden. Je dient je hiervoor ook in te schrijven via de website van Clubplanner of de gratis My Clubplanner app.

Geven jullie ook lessen op verplaatsing (zoals voor een vrijgezellen, teambuilding, of voor een groepje)

Jazeker! Meer info over onze lessen op verplaatsing en voor groepen lees je hier.

Je kan altijd contact opnemen met ons via groepslessen@adfysio.be. Dan bekijken we jouw voorstel en zien we of we iets kunnen samenstellen op maat!

Wat gebeurt er wanneer ik me inschrijf voor de wachtlijst van een les wanneer de les volzet is?

Wanneer je je inschrijft voor de wachtlijst, krijg je een SMS indien iemand geannuleerd heeft en dan krijg je de kans om je vooralsnog in te schrijven.

LET OP, na het ontvangen van je sms, dien je je inschrijving nog wel te bevestigen via de My Clubplanner app of de Clubplanner account op de browser. Diegene die zich eerst heeft aangemeld krijgt het beschikbaar plaatsje!

Als jouw GSM nummer dus nog niet in jouw Clubplanner account staat, voeg je deze best toe. Als je geen telefoonnummer hebt ingegeven in je account, dan ontvang je een e-mail.

Deze SMS krijg je ten laatste tot 3 uur op voorhand vooraleer de les start. Als je tegen dan nog geen SMS hebt gekregen, zal je toch niet kunnen deelnemen.

Op zoek naar de veelgestelde vragen i.v.m. kinesitherapie, osteopathie, voedingsadvies of mindtherapie?