fbpx

Valérie 

Valérie is het gezicht van Adfysio. Zij werkt al jarenlang als kinesitherapeute en osteopate. Ook in haar vrije tijd is ze geïnteresseerd in sport en het fysieke lichaam. Ze heeft zelf al heel wat ervaring met pilates en volgde dan ook een professionele opleiding als pilates instructor. Haar ervaring als kinesitherapeute en osteopate, in combinatie met haar passie voor pilates, maakt dat zij jou een veilige, alsook dynamische les kan aanbieden, aangepast aan jouw specifieke noden.

Els 

Els leerde al van jongsafaan de eerste pilatesprincipes kennen tijdens haar opleiding ballet en hedendaagse dans. Als pilatesinstructor geeft ze vaak extra informatie over het deel van het lichaam dat getraind wordt, alsook geeft ze graag verschillende variaties. Je leert in haar lessen hoe je jezelf kan uitdagen mét respect voor je lichaam en grenzen. Els praktiseert al jarenlang yoga en werkt ook bij Yogalife Brussel als assistente in het opleiden van nieuwe lesgevers. Na haar Hatha Yoga opleiding, specialiseerde ze zich in Yin Yoga en Yoga Nidra, waardoor ze alle tricks in huis heeft om lichaam en geest in balans te brengen.

Olivia 

Olivia heeft een brede interesse voor beweging, spiritualiteit en gezondheid. Zo kwam ze bij Yoga terecht en volgde ze na haar studies Taal- en Letterkunde en Culturele Studies een yoga-opleiding in Hatha en Vinyasa Yoga in Bali, o.l.v. Indische en Balinese leerkrachten. Daarna volgde ze in 2021 een Pre- en Postnatale Yoga-opleiding bij Jennifer More, geïnspireerd door Vinyasa Yoga. Nu geeft ze met veel plezier en toewijding de (gentle) Hatha en Vinyasa Yoga lessen in Adfysio, waarbij de focus ligt op flow, luisteren naar ons lichaam & mindfulness.

Marta 

Marta vond haar plaats op haar mat tien jaar geleden en realiseerde zich al snel dat yoga de sleutel is om lichaam en geest verbonden en gezond te houden. Geïnspireerd door haar yogalerares, voltooide ze de Yoga Teacher Training bij Yogalife en de Prenatale en Postpartum Yoga Teacher Training bij Linda Spackman. Ze heeft een doctoraat in de gezondheidspsychologie, werkt als onderzoekster aan de universiteit en is sinds 2020 moeder van een toffe dochter. Als moeder vindt ze het ook leuk om vrouwen te ondersteunen in de verschillende stadia van de zwangerschap en daarna.