Valérie 

Valérie is het gezicht van Adfysio. Zij werkt al jarenlang als kinesitherapeute en osteopate. Ook in haar vrije tijd is ze geïnteresseerd in sport en het fysieke lichaam. Ze heeft zelf al heel wat ervaring met pilates en volgde dan ook een professionele opleiding als pilates instructor. Haar ervaring als kinesitherapeute en osteopate, in combinatie met haar passie voor pilates, maakt dat zij jou een veilige, alsook dynamische les kan aanbieden, aangepast aan jouw specifieke noden.

 

Valerie geeft de Soft Pilates.

Yoga_houding_leerkracht_lacht

Joni

Op zoek naar een uitlaatklep die ook haar gezondheid zou verbeteren, besloot Joni yoga eens te proberen. En al snel, was ze verknocht. Ze werd sterker, leniger, kortom gezonder, én haar geluksgevoel steeg. Dankzij yoga is ze vaker de persoon die ze graag wil zijn: evenwichtiger, krachtiger, rustiger, energieker, geduldiger. Het kriebelde om zich te verdiepen en verschillende gecertificeerde opleidingen in vinyasa, yin en restoratieve yoga volgden.

 

Haar gevarieerde, doordacht opgebouwde lessen hebben een speelse mix tussen motiverende energie en zachte ontspanning. Joni hecht groot belang aan jezelf kunnen zijn, jezelf ontdekken en daarbij respect hebben voor je eigen grenzen. Door haar niet te stillen honger naar leergierigheid, volgt ze zelf nog steeds les en neemt ze met veel plezier deel aan workshops en trainingen.

 

Kata

Kata is een yoga- en pilates instructor. Ze deelt graag haar passie met haar studenten. Het creëren van een aangename en warme omgeving tijdens haar lessen vindt ze enorm belangrijk. Haar prioriteit is dat iedereen zich veilig en comfortabel voelt tijdens de houdingen. Het doel van Kata is om energie en vitaliteit te verspreiden tijdens haar lessen.

 

Ze hecht veel belang aan het volgen van je eigen tempo, met respect voor je eigen lichaam. Bij de oefeningen geeft ze verschillende aanpassingen, zodat iedereen zijn eigen niveau volgen.

 

Kata geeft Pilates Open Level en Yogalates. Kata doceert in het Engels.

Joke doet yoga

Joke

Joke volgde al jaren yoga op onregelmatige basis. De laatste 5 jaren vond ze haar weg om yoga te doen met regelmaat. Iedere keer merkte ze meer balans in haar lichaam en geest, een soort comfortabele rust. Pilates deed ze al enkele jaren. Hierin merkte ze een versteviging vanuit de buik waardoor houdingen in de yoga makkelijker werden om te doen. Na een opleiding als yogalifeteacher bij Yogalife begrijpt ze dat lesgeven iets is wat ze met hart en vol passie kan doen zonder dat haar energie verdwijnt uit haar lichaam.

 

In 2022 heeft ze de opleiding pilates bij ‘Goed Bezig’ achter de rug, alsook yoga-anatomy en yoga nidra bij Yogalife. Joke blijft zich bijscholen en volgt op dit moment de opleiding kinderyoga bij El Sole. In de eerste plaats om haar innerlijke kind de nodige zachtheid en aandacht te geven. Met heel veel liefde en respect is haar doel om dit door te geven aan kinderen en volwassen.

 

Ze geeft de lessen met aandacht om blessurevrij te blijven. Ze is steeds op zoek wat de houding in je lichaam kan brengen zodat het je geest en je lichaam kan ondersteunen. Luisteren naar je lichaam, zacht zijn voor je lichaam en tegelijkertijd je lichaam uitdagen is haar moto. Geen acrobatie maar eenvoudige houdingen die iedereen kan meedoen op elk niveau met aandacht voor wat er is in het moment. Het belangrijkste is dat je jezelf kan zijn waar je ook bent.

 

Joke geeft Pilates en Kinderyoga.

Marta

Marta vond haar plaats op haar mat tien jaar geleden en realiseerde zich al snel dat yoga de sleutel is om lichaam en geest verbonden en gezond te houden. Geïnspireerd en aangemoedigd door haar yogalerares, voltooide ze de Yoga Teacher Training bij Yogalife en de Prenatale en Postpartum Yoga Teacher Training bij Linda Spackman. Ze heeft een doctoraat in de gezondheidspsychologie, werkt als onderzoekster aan de universiteit en heeft twee toffe kindjes.

 

Haar lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Haar doel is om haar enthousiasme, stralende glimlach en persoonlijke connectie te gebruiken om elke student te begeleiden op hun persoonlijk yoga avontuur. Als moeder vindt ze het ook leuk om vrouwen te ondersteunen in de verschillende stadia van de zwangerschap en daarna.

 

Marta geeft de Prenatale Yoga en de Hatha yogales. Marta doceert in het Engels.

Kristina

Mijn eerste kennis met pilates was in 2017. In al die jaren heb ik verschillende lesgevers mogen volgen en dankzij al deze mensen ben ik nu zelf Pilates instructor.

 

De credo van mijn leven is ‘Mens sana in corpore sano’. Ik heb veel kennis over gezonde voeding en alternatieve therapieën (aromatherapie en homeopathie).

 

Ik vind altijd tijd in mijn dagelijkse routine voor wandelingen in natuur, meditatie en Zuid-Koreaanse techniek Kouk Sun Do.

 

Kristina doceert Spicy Pilates.

adfysio_kinesitherapeut-quinten-smets

Quinten

In 2022 ben ik afgestudeerd aan de KU Leuven als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met de specialisatie in de sportkinesitherapie. Door de honger naar meer kennis over het menselijk lichaam, zit ik momenteel in mijn 2de jaar osteopathie aan de school Osteon. Op de planning van bijscholingen staat nog het verdiepen in Dry Needling en een gezonde curiositeit naar wat er nog op mijn pad zal komen.

 

Klachten die acuut of chronisch voorkomen behoren tot mijn interesses maar er is toch een bijzondere interesse voor de heupen, knieën en enkels ontstaan. Echter voor de problematiek zo volledig mogelijk aan te pakken is een zoektocht naar de meest geschikte behandelingsmethode een weg die ik graag samen bewandel met de patiënt. Op deze manier verkrijgt de patiënt ook een inzicht in zijn pijn en/of aandoening wat de revalidatie zal bevorderen. Open communicatie is hierdoor belangrijk punt om de juiste inzichten te verkrijgen.

 

Naast werken als kinesitherapeut ben ik ook actief als lesgever voor de groepslessen core stability. Een leuke verandering van omgeving en opvolging van mensen die baat hebben bij extra kracht en mobiliteit wanneer de acute klachten zijn gaan liggen.

YannickVandersmissen

Yannick

Ik ben Yannick Vandersmissen. 25 jaar oud. Mijn doel is mensen inzicht te laten krijgen in de gezondheid van hun lichaam en hun bepaalde tools aan te reiken die ze hiervoor kunnen inzetten. De kennis hiervan doe ik op bij KPNI België waar ik in het 2de jaar klinische psycho neuro immunologie zit. Hiervoor heb ik orthomoleculaire therapie en personal coach gestudeerd. Mijn passie is voetbal.

 

Zelf voetbal ik bij Dessel sport. Naast zelf voetballen heb ik nog een passie voor het aanleren van techniektraining aan jonge voetballers. Dit doe ik in OHL. Naast gezondheid, voetbal en andere sporten hecht ik ook veel belang aan mijn familie en vrienden en hou ik ervan om wat van de wereld te zien.

 

Yannick geeft Personal Training en geeft de looptraining groepsles.

Monica_relaxyinyoga

Monica

Monica is yogadocente en kan verschillende yogastijlen doceren zoals hatha, vinyasa, yin yoga & prenatale yoga. Ze doceert in het Engels.

 

Monica geeft Relax Yin Yoga.

Adfysio_kine_ArthurVanGorp_Leuven

Arthur

In 2021 rondde ik mijn studies Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, met specialisatie in de Manuele Therapie, af aan de KU Leuven. Daarna legde ik mij met een bijkomend studiejaar meer toe op de Sport Therapie. Als kinesitherapeut geloof ik in een hands-on en actieve revalidatie, waarin communicatie en een individueel gerichte aanpak centraal staan. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het complex pijnmechanisme achter chronische rug- en nekpijn. Samen slaan we de handen in elkaar om de oorzaak van de pijn beter te begrijpen en zo de best mogelijke behandelingsmethode te vinden.

 

Naast werken als kinesitherapeut ben ik ook actief als lesgever voor de groepslessen core stability.