fbpx

Valérie 

Valérie is het gezicht van Adfysio. Zij werkt al jarenlang als kinesitherapeute en osteopate. Ook in haar vrije tijd is ze geïnteresseerd in sport en het fysieke lichaam. Ze heeft zelf al heel wat ervaring met pilates en volgde dan ook een professionele opleiding als pilates instructor. Haar ervaring als kinesitherapeute en osteopate, in combinatie met haar passie voor pilates, maakt dat zij jou een veilige, alsook dynamische les kan aanbieden, aangepast aan jouw specifieke noden.

Els 

Els leerde al van jongsafaan de eerste pilatesprincipes kennen tijdens haar opleiding ballet en hedendaagse dans. Als pilatesinstructor geeft ze vaak extra informatie over het deel van het lichaam dat getraind wordt, alsook geeft ze graag verschillende variaties. Je leert in haar lessen hoe je jezelf kan uitdagen mét respect voor je lichaam en grenzen. Els praktiseert al jarenlang yoga en werkt ook bij Yogalife Brussel als assistente in het opleiden van nieuwe lesgevers. Na haar Hatha Yoga opleiding, specialiseerde ze zich in Yin Yoga en Yoga Nidra, waardoor ze alle tricks in huis heeft om lichaam en geest in balans te brengen.

Olivia 

Olivia heeft een brede interesse voor beweging, meditatie, spiritualiteit en gezondheid. Zo kwam ze bij Yoga terecht en volgde ze na haar studies Taal- en Letterkunde en Culturele Studies een yoga-opleiding in Hatha en Vinyasa Yoga in Bali, o.l.v. Indische en Balinese leerkrachten. Daarna volgde ze in 2021 een Pre- en Postnatale Yoga-opleiding bij Jennifer More, geïnspireerd door Vinyasa Yoga. Nu geeft ze met veel plezier en toewijding de (gentle) Hatha en Vinyasa Yoga lessen in Adfysio, waarbij de focus ligt op flow, luisteren naar ons lichaam & mindfulness.

Marta 

Marta vond haar plaats op haar mat tien jaar geleden en realiseerde zich al snel dat yoga de sleutel is om lichaam en geest verbonden en gezond te houden. Geïnspireerd door haar yogalerares, voltooide ze de Yoga Teacher Training bij Yogalife en de Prenatale en Postpartum Yoga Teacher Training bij Linda Spackman. Ze heeft een doctoraat in de gezondheidspsychologie, werkt als onderzoekster aan de universiteit en is sinds 2020 moeder van een toffe dochter. Als moeder vindt ze het ook leuk om vrouwen te ondersteunen in de verschillende stadia van de zwangerschap en daarna.

Lore

Lore is Pilates instructor sinds 2008. Ze gaf dit initieel geïntegreerd in haar werk als Personal Trainer, later begon ze met groepslessen. Nu begeleidt ze mensen in groep en privé met meditatie, mindfulness en yoga, maar Pilates blijft deel uitmaken van haar aanbod omdat het belangrijk is in een breder aspect van welzijn. Pilates werkt namelijk aan de ‘core’, de ‘powerhouse’ en de houding van het lichaam. Als je goede rompspieren hebt, een trotse, open houding, dan heeft dit een rechtstreeks effect op hoe je je voelt en op wat je uitstraalt, wat dan weer invloed heeft op de rest van je leven. De combinatie Pilates, meditatie en juiste voeding en beweging kan diepe transformaties in mensen teweeg brengen. Pilates geeft de krachtige, lichamelijke kern (buik, bekken, rug, nek) die je correcter laten bewegen in het dagelijkse leven en in andere sporten. Een goede lichaamshouding geeft zelfvertrouwen, meer energie en weerbaarheid, minder stress en rug- en nekklachten, een betere spijsvertering/darmwerking… Ook voor lopers is het ideaal om de druk op de rug en het bekken te minderen. Lore legt veel focus op techniek en heeft een goed oog in het zien van hoe de beweging wordt uitgevoerd door iemand en hoe deze te corrigeren. Haar instructies en begeleiding zorgen ervoor dat Pilates het beste tot zijn recht kan komen door juist aan te leren en uit te voeren. Het wordt gegeven in kleinere groepen, zoals dat best is voor Pilates. Vraag haar zeker hoe te starten en te verbeteren.