fbpx

Workshop

Ademhaling en relaxatie voor een goede nachtrust

Workshop ‘Ademhaling en relaxatie voor een goede nachtrust’

Wat?

Een workshop voor wie wil genieten van een diepe ontspanning en een goede nachtrust.

Waar?

Sportcomplex Kessel-Lo (Zaal C).

Wanneer?

Dinsdag 22 februari 20u-21u30.

Kostprijs?

€20

Ademhaling en relaxatie voor een goede nachtrust

 

Heb je last van een herfstdipje? Heb je nood aan een heerlijke relaxatie om je batterijen weer op te laden? Dan is deze workshop iets voor jou!

 

We starten in deze workshop met een aantal ademhalingsoefeningen, zodat je leert hoe je met je ademhaling je lichaam en geest tot rust kan brengen. Vervolgens doen we een uitgebreide yin yoga les, waarbij we houdingen aannemen die opgebouwde spanningen losmaken in ons lichaam.

 

We blijven lang in een houding zodat ons lichaam helemaal gestretcht en uitgerekt wordt en knopen in de spieren langzaam loskomen. We werken op dieperliggende fysieke, mentale en emotionele lagen om ons lichaam en geest helemaal tot rust te brengen. We leren ook om onze concentratie te vergroten en om onze gedachten steeds terug naar het hier en het nu te brengen.

 

Vervolgens doen we een uitgebreide meditatie, bodyscan en Yoga Nidra waarbij je in een diepe staat van relaxatie en ontspanning komt. Deze workshop bevat verschillende tools die je in je dagelijks leven kan implementeren om je meer ontspannen en relaxed te voelen. Je slaapkwaliteit verbetert en je lichaam en geest krijgen een zalige reset.

 

Schrijf je hier in voor de workshop ‘Ademhaling en relaxatie voor een goede nachtrust’ op 22 februari 2022