Workshop
Stressmanagement & relaxatietechnieken

Workshop ‘Stressmanagement & relaxatietechnieken’

Wat?

Een workshop voor wie diep wilt ontspannen en gezonde manieren wilt aanleren om met stress om te gaan.
Lesgever: Joni

Waar?

Adfysio, Diestsesteenweg 178, Kessel-Lo

Wanneer?

Zaterdag 11 februari 2023 van 13u tot 14u30.

Kostprijs?

€27

Yoga voor stressmanagement & relaxatie

 

Heb je soms last van stress? Pieker je vaak of ben je op zoek naar wat rust in je dagelijks leven? Dan is deze workshop iets voor jou!

 

In deze workshop leer je omgaan met stress op een gezonde manier. We leren jou technieken aan om om te gaan met stress die ook gemakkelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse leven. Of je nu vaak last hebt van stress-momentjes doorheen de dag of veel last hebt van stress in het algemeen, in deze workshop zal je je gading vinden!

 

We zullen samen de tijd nemen om alle stress en spanningen in lichaam en in geest los te laten aan de hand van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen. De workshop op zich is al een perfect zelfzorg en anti-stress moment. Daarnaast leggen we de oefeningen en technieken ook goed voor je uit zodat je er zelf ook zeker mee aan de slag kan ná de workshop.

 

Je zal de workshop helemaal zen en ontspannen verlaten en met een hele reeks nieuwe anti-stress tips in je toolkit!

 

Schrijf je hier in voor de workshop ‘stressmanagement & relaxatietechnieken’ op 11 februari 2023

 

Deze workshop vervangt geen bezoek aan een dokter, kinesist, osteopaat of andere specialist. We kunnen enkel yogahoudingen aanreiken die jou misschien kunnen helpen in je dagdagelijkse leven.