elk seizoen:

Yin Yoga XL in Leuven

Geniet elk seizoen weer van een nieuwe start, rust, verbinding en zachtheid. Deze lessen helpen je om bewust(er) te leven en jezelf een moment van zelfzorg te gunnen.

 

Iedereen is welkom op deze speciale avondlessen met liggende en zittende (yin en restoratieve) yoga voor iedereen toegankelijk. Ons lichaam en geest vragen immers andere yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie oefeningen om om te gaan met de veranderingen die een seizoen met zich meedraagt. Docente Joni leert je welke houdingen je het best kunnen ondersteunen en deelt enkele praktische tips om in onze drukke samenleving toch rust en/of energie te vinden in de komende periode.

 

Het wordt bovendien een avond met een streling voor al je zintuigen met aangepaste muziek, geur van essentiële olie, sfeer en positieve vibes. Drink gerust nadien nog een seizoensgebonden warm drankje met ons mee om af te sluiten. Je gaat opgeladen terug naar huis na een avond vol gezelligheid en zelfzorg.

Lente

Bloei weer helemaal op

Lente, de tijd om je lichaam te ontgiften van binnenuit. Een les om je energieker te maken door te ‘werken aan’ en vooral te genieten van houdingen die inwerken op onze lever- en nierenergielijnen. Je creativiteit zal borrelen, blokkades worden losgemaakt, je krijgt heldere inzichten. Je zal je na deze les levenslustiger voelen, helemaal opgewekt, klaar voor dit mooie seizoen waarbij alles langzaam maar zeker tot bloei komt.

 

> Schrijf je hier in voor de Yin Yoga XL les – thema lente
op woensdag 20 maart 2024 (volzet) of woensdag 27 maart 2024
van 19u30 tot 21u00
in De Boomgaard
Wilselsesteenweg 68 in Kessel-Lo

Zomer

Omarm het leven ten volle

 

Alles in het zomerseizoen is uitbundig, kleurrijk, warm en enthousiast. De periode van het element vuur. Ervaar die vreugde zodat het oude plaats kan maken voor het nieuwe. Voel je wilskrachtig en actief. Ready to go, klaar voor transformatie, om plannen tot werkelijkheid te brengen en je assertiviteit te verhogen. Volg je hart en geniet ten volle.

 

> Schrijf je hier in voor de Yin Yoga XL les – thema zomer
op woensdag 19 juni 2024
van 19u30 tot 21u00
in De Boomgaard
Wilselsesteenweg 68 in Kessel-Lo

Nazomer

Tijd om te aarden

 

Dit kortere vijfde seizoen helpt jou en de natuur rondom jou om een zachte overgang te maken naar het herfstige seizoen. Je hebt het misschien al gemerkt, het wordt wat stiller en al iets vroeger donker buiten. In deze speciale les ligt de focus op het aarden, je in balans voelen met jezelf en de natuur, je gesterkt voelen, veilig en rustig. Zonder angst voor verandering maar met een open blik naar alles wat er komen zal.

 

> Schrijf je hier in voor de Yin Yoga XL les – thema nazomer
op woensdag 21 augustus 2024
van 19u30 tot 21u00
in De Boomgaard
Wilselsesteenweg 68 in Kessel-Lo

Herfst

Tijd om los te laten

 

The trees are showing us how beautiful it is to let things go“.

Herfst is een seizoen van loslaten. De natuur herinnert ons eraan dat er maar één ding zeker is in het leven, namelijk verandering. Zachtjes aan veranderen de kleuren van het bos, de geuren, het weer, de temperatuur. Tijd nemen om te vertragen. Tijd om alles wat je niet dient, los te laten. Lichamelijk, mentaal en emotioneel.

 

> Schrijf je hier in voor de Yin Yoga XL les – thema herfst
op woensdag 18 september 2024
van 19u30 tot 21u00
in De Boomgaard
Wilselsesteenweg 68 in Kessel-Lo

Winter

Gezellig cocoonen

 

In de natuur wordt alles stil en kalm. Het lijkt alsof we even op pauze staan. In deze speciale les koesteren we deze stilte en vertraging. Een moment om naar binnen te keren en te reflecteren. We geven onze nier- en blaasenergielijnen extra aandacht om zo in harmonie te zijn met dit winterseizoen. We genieten van de gezelligheid, de warmte en de lichtjes binnen, in alle veiligheid. We zorgen voor onze immuniteit zodat we in dit seizoen kunnen genieten van koudere winterwandelingen in de natuur met kleurrijke en zachte muts, sjaal en handschoenen.

 

> Schrijf je hier in voor de Yin Yoga XL les – thema winter
op woensdag 18 december 2024
van 19u30 tot 21u00
in De Boomgaard
Wilselsesteenweg 68 in Kessel-Lo