Menoyoga: Yoga voor de (peri)menopauze

Menoyoga: Yoga voor de (peri)menopauze

Wat?

Opvliegers, slaapproblemen, vermoeidheid, een gebrek aan energie, een verminderde concentratie… het zijn slechts enkele van de wel 40 symptomen die je kan ervaren als je in de peri- of de menopauze zit. Een periode in het leven van elke vrouw die helaas nog té vaak geassocieerd wordt met kommer en kwel, aftakelen en vaak zelfs schaamte. Het is toch nog steeds een beetje een taboeonderwerp, niet? Gelukkig hoeft het écht niet zo te zijn. En dat ontdek je tijdens onze nieuwe, maandelijkse lessen ‘Menoyoga’.

Lesgever: Inge Delva

Waar?

Adfysio, Diestsesteenweg 178, Kessel-Lo

  • vrijdag 08/03/2024 van 19u30 tot 21u00: thema is angst
  • donderdag 30/05/2024 van 19u00 tot 20u30: thema is gewrichtsklachten tijdens je (peri)menopauze

Kostprijs?

€27 pp (1,5u)

Menoyoga is yoga voor de (peri)menopauze’

 

Elke menoyoga groepsles kom je samen met een kleine groep vrouwen (max. 7) om yoga te beoefenen specifiek voor deze levensfase. Daarbij werken we rond de symptomen van de (peri)menopauze, en ontdek je hoe je jezelf hierin met yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie kan ondersteunen. Want er is veel dat je zelf in handen kan nemen.

 

Tegelijk zijn de lessen een aangename, veilige plek om ervaringen uit te wisselen met elkaar, en in alle kwetsbaarheid en openheid te verbinden met vrouwen in dezelfde levensfase. Goed om weten: tot rust komen, staat in elke les voorop. Want dat is dé behoefte die we allemaal gemeenschappelijk hebben in de (peri)menopauze.

 

PRAKTISCH
  • Dit is geen reeks, je kunt je per les inschrijven. De focus van elke workshop ligt wel telkens op een ander thema (bv osteoporose, opvliegers, angst, …).
  • vrijdag 08/03/2024 van 19u30 tot 21u00: thema angst en/of donderdag 30/05/2024 van 19u00 tot 20u30: thema gewrichtsklachten tijdens je (peri)menopauze
  • De workshops duren 1,5u, vandaar de naam ‘XL’
  • De lessen worden gegeven door Inge Delva, die zich gespecialiseerd heeft in yoga voor de (peri)menopauze. Meer info over Inge vind je op secondspring.be.
PRIJS
  • 27 euro per persoon. In onze webshop Clubplanner kan je deze les(sen) reserveren door een ‘XL groepsles’ aan te kopen van 27 euro per persoon.

 

> Schrijf je hier in voor een XL menoyogales