High Intensity Circuit Training

Een leuke combinatie van cardio & krachttraining

 

Ben je op zoek naar een dynamische work-out voor je hele lichaam? Wil je je conditie verbeteren en ook spierkracht opbouwen? Voor jou geen saaie bedoening maar veel variatie en een fijne groepssfeer waar iedereen welkom is? Dan is de high intensity circuit training (HICT) met Adfysio personal coach Yannick iets voor jou!

 

Wat is high intensity circuit training (HICT)?

 

HICT combineert cardio oefeningen met krachttraining. Yannick creëert een circuit waarbij je meerdere rondjes zal doen van verschillende oefeningen. De bedoeling is dat je hartslag zal stijgen en je veel energie verbruikt door de work-out. Na elke oefening is er een korte rustperiode. Denk aan work-outs met je eigen lichaamsgewicht zoals jump squats, back rows, mountain climbers, plank, … en dynamische oefeningen met een loopladder, battle rope, jump boxes, resistance bands, dumbbells, … Ben je niet bekend met deze benamingen? Geen enkel probleem, ook als beginner ben je heel welkom om aan je gezondheid te werken, vermits je zelf je tempo kan kiezen en onze personal coach je opties kan geven. 

Zal je zweten en is het intensief? Ja.
Zal het leuk zijn? Ja, zeker.
Zal HICT je gezondheid verbeteren? Ja, zeker en vast.

 

Ontdek de vele voordelen van high intensity circuit training

 

 • Je verbetert je algehele conditie met een hoog calorieverbruik en naverbranding
 • Je verhoogt je functionele kracht
 • Je coördinatie en stabiliteit wordt getraind
 • Je vergroot je beweeglijkheid en flexibiliteit

 

Sport onder de professionele begeleiding van Yannick

 

Yannick Vandersmissen (25 jaar) is personal coach bij Adfysio, flankspeler en middenvelder bij KFC Dessel Sport & leert techniektraining aan jonge voetballers bij OHL. Zijn doel is mensen inzicht te laten krijgen in de gezondheid van hun lichaam en hun bepaalde tools aan te reiken die ze hiervoor kunnen inzetten. Naast zijn passie om mensen te begeleiden naar een sterkere gezondheid en voetbal, studeert hij momenteel ook het klinische psycho-neuroimmunologie bij KPNI België.

 

Wanneer & waar kan je trainen?

 

 • Elke donderdagavond van 19u00 tot 20u00. Kom ajb 5 minuten vroeger zodat de les op tijd kan starten.
 • Adres: De voormalige kleuterschoolsite De Boomgaard, Wilselsesteenweg 68 in Kessel-Lo. 
 • We moedigen je aan om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Doe alvast je eigen opwarming en kom met de fiets via de Genadeweg of de Wilselsesteenweg. Er is een fietsenstalling op De Boomgaard. Er zijn ook verschillende bushaltes dichtbij: halte Kessel-Lo Genadedal (bus 2 op de Wilselsesteenweg) en achter de hoek halte Pie De Nijper (bus 2 & 520 op de Holsbeeksesteenweg). Toch met de auto? Check de website van Stad Leuven voor meer informatie over parkeerzones.


Praktisch

 

 • Draag sportieve en comfortabele kledij en sportschoenen. Bij droog weer, trainen we buiten in de tuin.
 • Vergeet je drinkfles met water niet en eventueel een handdoek voor je zweet.
 • We trainen met maximum 10 personen. Iedereen is welkom vanaf 16 jaar.
 • Al het nodige sportmateriaal wordt voor je voorzien. 

 

Vragen? Twijfel je of HICT iets is voor jou?

 

Neem contact op met ons: groeplessen@adfysio.be of 016/41 36 12