Beleef diepe ontspanning tijdens deze XL yogales

XL yoga les: ontspan je lichaam en verzacht je gedachten

Wat?

Wil je de helende kracht van yoga ervaren? Beleef diepe ontspanning tijdens deze XL yogales. Voor iedereen toegankelijk.

Lesgever: Sonja

Waar?

Pop-up site De Boomgaard, Wilselsesteenweg 68, 3010 Kessel-Lo (Leuven)

Wanneer?

Zaterdag 21 oktober en/of zaterdag 25 november 2023, telkens van 10u30 tot 12u00. Indien deze les op veel interesse kan rekenen, zullen we nog data selecteren.

Kostprijs?

€27 voor een les van 1,5u. Maximum 12 personen. Al het materiaal wordt voor je voorzien.

Yoga Nidra & Restorative Yoga zorgen voor diepe rust

 

De les is gericht om te verzachten, te rusten, te ontspannen en te herstellen. Alle systemen in het lichaam vertragen, waardoor lichaam en geest kunnen rusten. Door de zachte benadering en fysieke ondersteuning in de houdingen zijn de sessies toegankelijk voor iedereen.

 

Tijdens Yoga Nidra is je bewustzijn tussen waken en slapen, een staat die je normaal gesproken alleen bereikt in je diepe slaap. Dit in combinatie met een ontspannende en herstellende houding van Restorative Yoga gaat je in diepere rust brengen, zodat ons parasympathische zenuwstelsel wordt aangezuiverd (parasympatisch zenuwstelsel is het deel van het autonome zenuwstelsel dat de organen zodanig beïnvloedt dat het lichaam in een toestand van rust en herstel kan komen). We maken gebruik van een ondersteunende pose (liggend of zittend) en veel yoga props zoals dekentjes en kussens, alles om jouw lichaam in een diepe ontspanning te brengen.

 

> Schrijf je hier in voor deze speciale XL yogales voor diepe ontspanning op zaterdagen 21 oktober en/of 25 november van 10u30 tot 12u00

 

 

Deze les vervangt geen bezoek aan een dokter, kinesist, osteopaat of andere specialist. We kunnen enkel yogahoudingen en oefeningen aanreiken die jou misschien kunnen helpen in je dagdagelijkse leven.